Si tens algun dubte concret sobre la gestió en línia o tràmit que estàs realitzant, t'hauràs d'adreçar a l'organisme amb el qual l'estaves fent. Consulta l'adreça web de les seus electròniques dels organismes de Catalunya per posar-t'hi en contacte.

Cl@ve és un sistema d'identificació proporcionat pel Ministerio de Hacienda y Función Pública, en cas que vulguis saber com funciona o tinguis alguna incidència, pots visitar la pàgina de suport de Cl@ve

VÀLid és un servei de l'AOC que té la finalitat d'integrar els diferents sistemes d'identificació digital disponibles (idCAT Mòbil, certificats digitals i Cl@ve).

El sistema Cl@ve és un servei del Govern d'Espanya que permet als ciutadans identificar-se i realitzar tràmits electrònics amb les administracions públiques de manera segura i senzilla.

1.Un cop has accedit al tràmit des del web de l'organisme responsable, t'apareixerà una d'aquestes dues pantalles:

Pantalles d'aparença del servei VÀLid.png

2.Si selecciones l'opció d'identificar-te a través de Cl@ve, seràs redirigit a la pàgina principal de Cl@ve.

Mètodes d'identificació Cl@ve.jpg

Dintre hi trobaràs els diferents mètodes d'identificació permesos (Cl@ve Pin, Cl@ve Permanente, etc.).

3.Un cop identificat, accediràs al tràmit o gestió en línia i podràs continuar amb la tramitació.

Si tens dubtes sobre el tràmit que estàs fent, contacta amb l'organisme responsable.